Afvallen met Personal trainer - Nieuwe Maat
Home » Personal Training

Hoe werkt personal training bij overgewicht?

Als personal trainer help ik je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Personal training bij Nieuwe Maat bestaat uit een kennismakingsgesprek en daarna tien sessies. Zowel het kennismakingsgesprek als de eerste twee sessies vinden bij jou thuis plaats. Je hoeft er dus de deur niet voor uit. Tijdens de eerste twee sessies bespreken we alles wat te maken heeft met voeding en kijken we naar je eetgedrag. Sessie drie tot en met tien spreken we in het bos af en gaan we heerlijk samen trainen. Uiteraard kun je ervoor kiezen hierna verder te gaan met trainen bij Nieuwe Maat.

Voeding en afvallen

Voor afvallen en je weer gezond en fit voelen is de juiste voeding cruciaal. Daarom staan de eerste twee sessies in het teken van informatie over voeding. Ook vraag ik je een week lang een eetdagboek bij te houden. Dit geeft jezelf en mij inzicht in je eetpatroon. Wonderdiëten bestaan niet en zorgen er alleen maar voor dat je gewicht aan het jojoën slaat. Ik werk met handige voorkeurslijsten met daarop normale gezonde voeding die je in elke supermarkt of natuurwinkel kunt kopen. Zo leer je wat je beter wel en niet kunt eten en lukt het je je voedingspatroon blijvend te veranderen. Na de eerste sessie kan je gezonde leven beginnen!

Bewegen bij Nieuwe Maat

Heerlijk sporten in het bos. Dat is wat we sessie drie tot en met tien gaan doen. Dit sporten bestaat uit een bootcampachtige training, een “total work-out”. Hardlopen of wandelen wordt afgewisseld met allerlei oefeningen waarbij we gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht en objecten die we in het bos tegenkomen. Denk hierbij aan heuvels, bankjes, zandpaden en trappen. Het enige wat we meenemen is een elastiek waarmee je allerlei oefeningen kunt doen. De oefeningen zijn veilig en ook prima in je eentje te doen, het elastiek dat je gebruikt krijg je van Nieuwe Maat.

Uiteraard kijken we naar wat voor jou mogelijk is met trainen en wordt de intensiteit per week opgevoerd.

Wat trainen bij Nieuwe Maat zo aantrekkelijk maakt:

  • Een trainer die je motiveert, stimuleert en naar je luistert.
  • Zeer persoonlijk contact.
  • Deskundig advies.
  • De intake en eerste twee sessies gewoon bij je thuis.
  • Heerlijk sporten met je eigen trainer in de buitenlucht.
  • Een “stok achter de deur” die je helpt met afvallen.
  • Inzicht in – en verandering van je eetgedrag.
  • Veilige en effectieve oefeningen die je blijvend kan doen.
  • Een gratis handleiding.
  • Een gratis dynaband (elastieke band) zodat je de oefeningen ook zelf kunt doen.
Afvallen met Personal trainer - Nieuwe Maat