personal trainer - Nieuwe Maat

Over Maarten

Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en sinds 2008 begeleid ik als personal trainer mensen bij afvallen en het verminderen van spannings- en burn-out klachten. Nieuw daarbij is de alcoholbreak. Het begeleiden van mensen heeft altijd mijn interesse gehad. Na mijn HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening heb ik onder meer in de crisisopvang gewerkt en met mensen met een verstandelijke beperking.

Beweging en gezonde voeding

Een aantal jaar voor de start van Nieuwe Maat begonnen voeding en beweging oftewel een gezondere levensstijl een steeds grotere rol in mijn leven te spelen. Vooral omdat ik ontevreden was over mijn eigen gezondheid.

Naast het fanatiek zelf beoefenen van fitness besloot ik de opleiding voor Fitnesstrainer te doen en later de opleidingen Voedingsleer, Gewichtsconsulent en Stresscounseling.

Sporten in de natuur

In 2008 startte ik mijn zo gewenste eigen bedrijf Nieuwe Maat. En nog elke dag ben ik gelukkig met deze stap. Het geeft ontzettend veel voldoening heerlijk in de natuur bezig te zijn en samen met mensen aan hun optimale gezondheid te werken. In mijn trainingen staan veiligheid, afwisseling en het eigen unieke lichaam centraal (iedereen is verschillend). Ik laat je je grenzen opzoeken maar zal er nooit overheen gaan.

Nieuwsgierig geworden? Gun jezelf deze stap!


Als personal trainer sta ik voor je klaar!

Over Maarten