Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, burn-out of alcoholbreak in Blaricum

Wil je van je overtollige kilo’s af, of ervaar je veel stress? Zou je graag wat minder en bewuster leren drinken? Is binnen of in groepsverband sporten niks voor jou? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, niet ver van Blaricum! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en bij een alcoholbreak.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar jouw ideale gewicht? Vind je het toch wel erg lastig in je eentje? Eén op één begeleiding bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna op gewicht én gemotiveerd te blijven. Eerst is er de vrijblijvende telefonische kennismaking. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum, dat zeer goed te bereiken is vanuit Blaricum. Na de eerste sessie krijg je een unieke handleiding vol met tips over voeding en hoe je eetgedrag aan te passen. Deze handleiding zullen we uitgebreid bespreken. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een verhuizing, verdrietige gebeurtenissen in je privéleven. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan herstellen is goede en persoonlijke begeleiding essentieel. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met spanning en stress rondloopt, hoe langer je herstel zal duren. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking spreken we tien weken lang wekelijks af. Dit alles in het schitterende Corversbos (op een kwartier rijden van Blaricum) met een training die op jouw wensen is aangepast. Na de eerste sessie krijg je een unieke handleiding met daarin informatie hoe om te gaan met je burn-out. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Een periode niet drinken is tegenwoordig helemaal in. Dry January is hier natuurlijk het beste voorbeeld van. Maar lijkt het jou nou goed om wat langer niet te drinken en nog veel meer uit je alcoholbreak te halen? Er ook nog eens lekker bij te sporten en gezond te eten? En na je alcoholvrije periode bewuster met alcohol om te gaan? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per persoon (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je motiveert en steunt
  • Een unieke en gratis handleiding voor ieder traject
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp