Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, burn-out of alcoholbreak in Laren​

Wil je graag afvallen, ervaar je spanning en stress? Zou je graag wat bewuster leren drinken? Is een sportschool of in een groep trainen niks voor jou, maar wil je wel graag gaan sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, vlakbij Laren. Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en laat ik je meer uit een alcoholbreak halen.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht, maar vind je dat lastig in je eentje? Eén op één begeleiding helpt je je doel te bereiken en daarna ook gemotiveerd te blijven. Eerst is er de vrijblijvende telefonische kennismaking. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum, dat zeer goed te bereiken is vanuit Laren. Naast het trainen staan vooral de eerste twee sessies in het teken van voeding. We bespreken de unieke handleiding die je na de eerste sessie krijgt. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een scheiding, verhuizing of overlijden. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan te herstellen is goede begeleiding essentieel. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met spanning rondloopt, hoe langer je herstel zal duren. Na een vrijblijvende telefonische kennismakingsgesprek gaan we werken aan jouw conditie. Dit alles in het schitterende Corversbos, dichtbij Laren, met een training die op jouw individuele wensen is aangepast. Naast het sporten bespreken we de handleiding die je na de eerste sessie krijgt. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Dry January, NOvember, 100 dagen niet drinken. Een alcoholvrije periode is helemaal in. Supergoed natuurlijk, want de voordelen van een alcoholbreak zijn gigantisch, zowel voor lichaam als geest. Kun je bij jouw break wel een ‘stok achter de deur’ gebruiken en wil je nog meer uit zo’n periode halen? Er ook nog eens lekker bij sporten en gezond eten? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je motiveert en naar je luistert
  • Bij ieder traject een unieke en gratis handleiding
  • Een gratis dynaband
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp