Personal Training bij overgewicht, burn-out en alcoholbreak

Personal training bij burn-out

Heb je al langere tijd hoofdpijn, concentratieproblemen, totaal geen energie, een pijnlijke schouder, nek of rug en misschien nog wel veel meer klachten? Grote kans dat je tegen een burn-out aan zit of er al een hebt.

Als personal trainer help ik je een burn-out te voorkomen of te herstellen van je burn-out. We beginnen altijd met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Tijdens die kennismaking wil ik graag wat meer van je weten, vertel ik over mijn werkwijze en beantwoord eventuele vragen. Na ons telefonische contact spreken we tien weken lang wekelijks af in het prachtige Corversbos/Gooilust in Hilversum (grens ’s-Graveland).

Fysiek herstel

Nu je tegen een burn-out aanzit of er één hebt, heb je waarschijnlijk alleen maar zin in rust en niks doen. Dit is volkomen logisch omdat je je helemaal opgebrand voelt. Toch houd je de burn-out hiermee juist in stand en zal het herstel alleen maar langer duren. Bovendien is de kans groter dat je ontzettend gaat piekeren, je (onnodig) schuldig gaat voelen en depressief wordt. Daarom is het belangrijk om aan de slag te gaan

Ik help je graag bij je (fysieke) herstel. Na de kennismaking krijg je tijdens de eerste sessie informatie over onder andere je burn-out, voeding en handvaten (leefregels) hoe er mee om te gaan. Al deze informatie staat in een unieke handleiding die je ontvangt en die als ondersteuning dient tijdens onze sessies.

Tijdens sessie twee gaan we nog wat dieper in op de handleiding. Hiernaast doen we een hele rustige workout. Om de burn-out te doorbreken is namelijk conditie opbouw nodig. De trainingen zijn goed gedoseerd en elke week neemt de intensiteit een klein beetje toe. Wandelen wordt afgewisseld met kracht- en conditie- oefeningen. Dit alles in de prachtige natuur. Een van de vele voordelen hiervan is dat de natuur een rustgevende invloed heeft op lichaam en geest.

Naast het sporten stellen we samen de vraag: “Hoe heeft het zo ver kunnen komen?” We kijken naar oorzaken en eventuele oplossingen. Uiteindelijk ga je de oplossingen en gezondere leefstijl blijvend in de praktijk brengen en is dit de basis om een terugval te voorkomen.

Personal training bij burnout

Wat dit traject je onder meer oplevert:

 • meer energie
 • een betere nachtrust
 • een bewustere leefstijl
 • fysieke en mentale gezondheid
 • meer inzicht in je burn-out, en hoe deze in de toekomst te voorkomen

“Het zijn vaak juist de meest zorgzame, toegewijde, hardwerkende en vriendelijke mensen die in een burn-out raken.”

Wat personal training bij burn-out zo aantrekkelijk maakt:

 • Een gratis handleiding vol met tips die je ondersteunt om van je burn-out af te komen.
 • Een ervaren trainer die je motiveert, stimuleert en naar je luistert.
 • Persoonlijk en vertrouwelijk contact.
 • Deskundig advies.
 • Heerlijk sporten in de buitenlucht met je eigen trainer.
 • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doelen te bereiken en geen terugval te krijgen.
 • Een gratis dynaband zodat je oefeningen ook zelf kunt doen.
Afvallen met Personal trainer - Nieuwe Maat