Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, burn-out of alcoholbreak in ‘s-Graveland

Wil jij van je overtollige kilo’s af, of ervaar je veel stress en zit je tegen een burn-out aan? Zou je graag meer uit een alcoholbreak halen? Is de sportschool of in groepsverband trainen niks voor jou maar wil je wel lekker sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, op de grens met ‘s-Graveland! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en bij een alcoholbreak.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht? Vind je het lastig om dit alleen te doen? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna gemotiveerd te blijven. We beginnen met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Hierna gaan we samen sporten in het prachtige Corversbos/Gooilust op de grens van ’s-Graveland en Hilversum. Naast het sporten staan de eerste twee sessies in het teken van voeding en je eetgedrag. Dit wordt ondersteund door de unieke handleiding die je tijdens de eerste training krijgt. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur ‘in je achtertuin’ die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een verhuizing, vervelende gebeurtenissen in je privéleven. Zo maar wat redenen waardoor je veel spanning en stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan herstellen is goede persoonlijke begeleiding essentieel. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met stress of een burn-out rondloopt, hoe langer je herstel zal duren. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking spreken we tien weken lang wekelijks af. Dit alles in het schitterende Corversbos/Gooilust gelegen aan de rand van ‘s-Graveland, met een training die op jouw individuele wensen is aangepast. Naast het trainen bespreken we tijdens de eerste twee sessies de handleiding die je ontvangt. Deze staat vol met tips die jou helpen je weer energieker te voelen. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Dry January, NOvember, 100 dagen niet drinken. Een alcoholvrije periode is tegenwoordig helemaal in. Supergoed natuurlijk, want de voordelen van een alcoholbreak zijn gigantisch, zowel fysiek als mentaal. Wil je nog veel meer uit je alcoholbreak halen en kan je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken? Er ook nog eens lekker bij sporten en gezond bij eten? Lees hier dan meer over bij personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is verschillend)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in het bos (vlak bij huis) in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je steunt en naar je luistert
  • Bij ieder traject een gratis en unieke handleiding
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Hierdoor train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp