Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, burn-out of alcoholbreak in Hilversum​

Wil je graag afvallen, ervaar je veel stress of wil je meer uit een alcoholbreak halen? Is een sportschool of in een groep trainen niks voor jou, maar wil je wel lekker sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer in Hilversum (en omstreken) begeleid ik mensen met overgewicht, stress en burn-out klachten en leer ik je bewuster en minder te drinken.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht, maar vind je dat lastig in je eentje? Persoonlijke begeleiding helpt je je doel te bereiken en daarna ook gemotiveerd te blijven. Na een telefonische kennismaking gaan we gelijk aan de slag. Je krijgt een uitgebreide handleiding met tips over voeding en hoe je nieuwe leefstijl aan te pakken. En natuurlijk gaan we lekker sporten samen. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van het Corversbos in Hilversum die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een verhuizing, een overlijden of andere heftige gebeurtenissen in je privéleven. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt opgebrand te zijn. De ‘accu’ is leeg. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan te herstellen is goede begeleiding noodzakelijk. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met spanning rondloopt, hoe langer je herstel duurt. Na een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek krijg je een unieke handleiding met diverse tips hoe je het beste om kunt gaan met je situatie en pakken we het sporten op. Dit alles in het schitterende Corversbos in Hilversum met een training die op jouw persoonlijke wensen is aangepast. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Een periode niet drinken is tegenwoordig helemaal in. Dry January is hier natuurlijk het beste voorbeeld van. Maar lijkt het je nou goed om het wat langer vol te houden en nog veel meer uit je alcoholbreak te halen? Er lekker bij te sporten in een mooi bos en er ook nog eens gezond bij te eten? En na je alcoholvrije periode blijvend wat bewuster met alcohol om te gaan? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in het bos in plaats van de sportschool
  • Zeer afwisselende trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er voor je is, je motiveert en naar je luistert
  • Bij alle drie de trajecten een unieke en gratis handleiding
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp