Personal Training bij overgewicht en burn-out
Home » Personal training bij afvallen, bij burn-out en privé bootcamp in Naarden

Personal training bij afvallen, bij burn-out en privé bootcamp in Naarden

Wil jij graag afvallen, gezonder en fitter en energieker worden, of ervaar je te veel spanning en stress? Is binnen sporten of in groepsverband trainen niks voor jou maar vind je het wel lastig jezelf te motiveren? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, niet ver van Naarden! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en fitter worden.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar jouw ideale gewicht maar vind je het toch wel erg lastig in je eentje? Eén op één begeleiding bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna ook op gewicht én gemotiveerd te blijven. Eerst is er de vrijblijvende kennismaking en een sessie die geheel in het teken staat van voeding. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum, dat zeer goed te bereiken is vanuit Naarden. Geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht. Wil je alleen lekker sporten kijk dan eens bij privé bootcamp.

Personal training bij stress en burn-out

Corona, werkdruk, een verhuizing, verdrietige gebeurtenissen in je privé leven. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Om een burn-out te voorkomen of van te herstellen is goede en persoonlijke begeleiding essentieel. Begin hier zo vroeg mogelijk mee want hoe langer je met spanning en stress rondloopt hoe langer je herstel zal duren. Na een vrijblijvende en gratis kennismaking en een sessie met diverse tips hoe om te gaan met je situatie, pakken we het sporten op. Dit alles in het schitterende Corversbos (op een kwartiertje rijden van Naarden) met een training die op jouw wensen is aangepast. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Privé bootcamp

Fitter worden, een betere conditie, afvallen, goede nachtrust, spieropbouw, een beter figuur; zomaar wat doelen die je kunt bereiken met een heerlijke bootcamp. Doe je dit liever individueel én liever in de natuur dan in de sportschool dan is privé bootcamp helemaal iets voor jou. Na een telefonische kennismaking spreken we gelijk af bij het Corversbos, vlakbij Naarden. Mocht je het eerst een keer willen uitproberen doe dan een proeftraining; slechts 30 euro en je zit nergens aan vast.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per persoon (iedereen is anders)
  • Deskundig en zeer persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je motiveert en naar je luistert
  • Bij personal training; een zeer gebruiksvriendelijke en gratis handleiding

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Hierdoor train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp