Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen,​ burn-out of alcoholbreak in Kortenhoef

Wil je graag afvallen, ervaar je veel spanning en stress? Zou je graag wat bewuster en minder leren drinken? Is een sportschool of in een groep trainen niks voor jou maar wil je wel graag sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, vlakbij Kortenhoef! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en bij een alcoholbreak.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht, maar vind je het lastig dit alleen te doen? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je ideale gewicht te bereiken en daarna ook gemotiveerd te blijven. Samen werken we aan jouw doel. Eerst is er de vrijblijvende telefonische kennismaking. Daarna gaan we sporten in het prachtige Corversbos/Gooilust aan de rand van ‘s-Graveland, zeer goed te bereiken vanuit Kortenhoef. Na de eerste sessie krijg je een unieke handleiding met tips over voeding en hoe je je eetgedrag kunt veranderen. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt.​ Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een scheiding, verhuizing of overlijden. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan te herstellen is goede begeleiding noodzakelijk. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met spanning rondloopt, hoe langer je herstel zal duren. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking spreken we tien weken lang wekelijks af. Dit alles in het schitterende Corversbos/Gooilust, op een paar minuten van Kortenhoef, met een training die op jouw individuele wensen is aangepast. Tijdens de eerste sessie krijg je een handleiding vol met informatie hoe om te gaan met je situatie. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Dry January, NOvember, 100 dagen niet drinken. Een alcoholvrije periode is tegenwoordig helemaal in. Supergoed natuurlijk, want de voordelen van een alcoholbreak zijn gigantisch, zowel fysiek als mentaal. Wil je nog veel meer uit je alcoholbreak halen en kan je misschien wel een steuntje in de rug gebruiken? Er ook nog eens lekker bij sporten en gezond eten? Lees hier dan meer over bij personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur dichtbij huis in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je motiveert en naar je luistert
  • Bij ieder traject een gratis en unieke handleiding
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp