Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen,burn-out of alcoholbreak in Loosdrecht

Wil je van je overtollige kilo’s af, of ervaar je veel spanning en stress? Zou je graag wat minder en bewuster willen leren drinken? Is de sportschool of in groepsverband trainen niks voor jou, maar wil je wel graag sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, vlakbij Loosdrecht! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en laat ik je meer halen uit een alcoholbreak.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar jouw ideale gewicht maar vind je het lastig om dit alleen te doen? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna ook op gewicht én gemotiveerd te blijven. Eerst is er de vrijblijvende telefonische kennismaking. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum, dat zeer goed te bereiken is vanuit Loosdrecht. De focus ligt met name de eerste twee sessies, naast de workout, op gezonde voeding en je eetgedrag. We bespreken de handleiding die je na de eerste sessie krijgt. Hierbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een verbouwing, heftige en verdrietige gebeurtenissen in je privéleven. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan herstellen is goede en persoonlijke begeleiding essentieel. Begin hier zo vroeg mogelijk mee want hoe langer je met spanning rondloopt, hoe langer je herstel duurt. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking spreken we tien weken lang wekelijks af. Dit alles in het schitterende Corversbos naast Loosdrecht, met een training die op jouw wensen is aangepast. De eerste twee sessies bestaan naast een rustige workout ook uit het bespreken van de handleiding die je na de eerste sessie krijgt. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Dry january, NOvember, 100 dagen niet drinken. Een alcoholvrije periode is helemaal in. Super goed, want de voordelen van een alcoholbreak zijn gigantisch, zowel fysiek als mentaal. Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken en wil je nog meer uit je break halen? Er ook nog eens lekker bij sporten in de natuur en gezond eten? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per persoon (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je motiveert en steunt
  • Een unieke en gratis handleiding voor ieder traject
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp