Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, burn-out of alcoholbreak in Vreeland

Wil je graag afvallen, of ervaar je veel spanning? Zou je graag wat minder en bewuster leren drinken? Is binnen of in groepsverband trainen niks voor jou, maar wil je wel graag lekker sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, niet ver van Vreeland! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en laat ik je meer uit een alcoholbreak halen.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar jouw ideale gewicht, maar vind je het lastig in je eentje? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna ook op gewicht én gemotiveerd te blijven. Eerst is er de vrijblijvende telefonische kennismaking. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum, dat zeer goed te bereiken is vanuit Vreeland. De eerste twee sessies staan naast de workout, ook in het teken van voeding en je eetgedrag. Dit wordt ondersteund door de unieke handleiding die je na de eerste training krijgt. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een verhuizing, verdrietige gebeurtenissen in je privéleven. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan herstellen is goede begeleiding essentieel. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met spanning en stress rondloopt, hoe langer je herstel duurt. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking pakken we de sessies in de natuur op. Naast het sporten bespreken we ook de unieke handleiding die je na de eerste sessie krijgt. Dit alles in het schitterende Corversbos (op tien minuten rijden van Vreeland). Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Een alcoholvrije periode is tegenwoordig helemaal in. Dry January, NOvember, 100 dagen niet drinken. Mooie initiatieven want de voordelen van een alcoholbreak voor je lichaam en geest zijn gigantisch. Wil jij echter nog meer uit je break halen en kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Je periode zonder alcohol combineren met heerlijk sporten in de natuur en gezonde voeding? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per persoon (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er voor je is, naar je luistert en motiveert
  • Bij alle drie de trajecten een gratis en unieke handleiding
  • Een ‘stok achter de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp