Personal Training bij overgewicht en burn-out
Home » Personal training bij afvallen, bij burn-out en privé bootcamp in Bussum

Personal training bij afvallen, bij burn-out en privé bootcamp in Bussum

Wil jij van je overtollige kilo’s af, gezonder en energieker worden, of ervaar je te veel stress? Is een sportschool of in een groep trainen niks voor jou maar vind je het wel lastig jezelf te motiveren? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, vlakbij Bussum! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer in de omgeving van Bussum begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en fitter worden.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht maar vind je het toch wel erg lastig om dit alleen te doen? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna ook gemotiveerd te blijven. Samen gaan we werken aan jouw doelen. We beginnen met een vrijblijvende kennismaking en een sessie die geheel in het teken staat van voeding. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum dat zeer goed te bereiken is vanuit Bussum. Geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. Lees meer over personal training bij overgewicht. Wil je alleen lekker sporten kijk dan eens bij privé bootcamp.

Personal training bij stress en burn-out

Corona, werkdruk, vervelende gebeurtenissen in je privé leven. Zomaar wat redenen waardoor je veel spanning en druk kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Om een burn-out te voorkomen of van te herstellen is goede persoonlijke begeleiding noodzakelijk. Begin hier zo vroeg mogelijk mee want hoe langer je met stress rondloopt hoe langer je herstel zal duren. Na een vrijblijvende kennismaking en een sessie met diverse tips hoe om te gaan met je situatie, pakken we het trainen in de natuur op. Dit alles in het schitterende Corversbos in de buurt van Bussum, met een training die op jouw individuele wensen is aangepast. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Privé bootcamp

Fitter en energieker worden, een betere conditie, afvallen, sterker worden, spieropbouw, een beter figuur en zelfs een betere nachtrust; zomaar wat doelen die je kunt bereiken met een heerlijke bootcamp. Doe je dit liever individueel én liever in de natuur dan in de sportschool dan is privé bootcamp helemaal iets voor jou. Na een telefonische kennismaking spreken we gelijk bij het Corversbos, vlakbij Bussum, af. Mocht je het eerst een keer willen uitproberen doe dan een proeftraining; slechts 30 euro en je zit nergens aan vast.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is anders)
  • Deskundig en zeer persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in het bos in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er altijd voor je is, je motiveert en naar je luistert
  • Bij personal training; een zeer gebruiksvriendelijke en gratis handleiding

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Hierdoor train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp