Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, burn-out of alcoholbreak in Bussum

Wil je van je overtollige kilo’s af, of ervaar je veel stress? Zou je graag wat bewuster leren drinken? Is de sportschool of in groepsverband trainen niks voor jou, maar wil je wel graag sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat in Hilversum, vlakbij Bussum! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer in de omgeving van Bussum begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en laat ik je meer uit een alcoholbreak halen.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht, maar vind je het lastig om dit alleen te doen? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna ook gemotiveerd te blijven. Samen werken we aan jouw doelen. We beginnen met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Daarna gaan we samen sporten in een prachtig bos in Hilversum dat zeer goed te bereiken is vanuit Bussum. We bespreken daarnaast de unieke handleiding die je krijgt met tips over voeding en kijken naar je eetgedrag. In het bos geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. ​Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Grote werkdruk, een verbouwing of vervelende gebeurtenissen in je privéleven. Zomaar wat redenen waardoor je veel spanning en druk kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan herstellen is goede persoonlijke begeleiding noodzakelijk. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met stress rondloopt, hoe langer je herstel duurt. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking pakken we het trainen in de natuur op. Dan bespreken we ook de unieke handleiding met tips om jou weer beter te laten voelen.  Dit alles in het schitterende Corversbos in de buurt van Bussum, met een training die op jouw individuele wensen is aangepast. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Dry January, NOvember, 100 dagen niet drinken. Een alcoholvrije periode is helemaal in. Supergoed natuurlijk, want de voordelen van een alcoholbreak zijn gigantisch, zowel fysiek als mentaal. Kun je bij jouw break wel een steuntje in de rug gebruiken en wil je nog meer uit zo’n periode halen? Er ook nog eens lekker bij sporten en gezond eten? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is verschillend)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in het bos in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er voor je is, je steunt en naar je luistert
  • Bij alle drie de trajecten een gratis en unieke handleiding
  • Een ‘stok acht de deur’ die je helpt je doel te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp