Personal Training bij overgewicht en burn-out

Personal training bij afvallen, bij burn-out of alcoholbreak in ’t Gooi

Wil je van je overtollige kilo’s af, of ervaar je veel stress? Zou je graag wat bewuster leren drinken? Is een sportschool of in een groep trainen niks voor jou, maar wil je wel graag sporten? Zoek dan niet verder en kies voor personal training bij Nieuwe Maat! Mijn naam is Maarten van den Bovenkamp en als personal trainer in ’t Gooi begeleid ik mensen met afvallen, stress en burn-out klachten en laat ik je meer uit een alcoholbreak halen.

 

Personal training bij overgewicht

Ben je het bekende jojoën op de weegschaal zat en wil je graag blijvend naar een gezond gewicht, maar vind je het toch lastig om dit alleen te doen? Personal training bij Nieuwe Maat helpt je je doel te bereiken en daarna ook gemotiveerd te blijven. Samen werken we aan jouw doelen. Eerst is er de vrijblijvende telefonische kennismaking. Na dit contact gaan we samen tien weken lang wekelijks sporten in een prachtig bos in Hilversum. Naast het sporten bespreken we de eerste sessie veel over voeding en krijg je van mij een unieke handleiding met tips. De tweede sessie komen we hier nog eens uitgebreid op terug. Daarbij geen harde muziek, spiegels en schreeuwende bodybuilders, maar de rust van de natuur die jouw training naast inspannend ook ontspannend maakt. ​Lees meer over personal training bij overgewicht.

Personal training bij stress en burn-out

Hoge werkdruk, een verbouwing of heftige gebeurtenissen in je privéleven. Zomaar wat redenen waardoor je veel stress kunt ervaren of zelfs het gevoel hebt burn-out te zijn. Bij het voorkomen van een burn-out of ervan herstellen is goede begeleiding noodzakelijk. Begin hier zo vroeg mogelijk mee, want hoe langer je met spanning rondloopt hoe langer je herstel duurt. Na een vrijblijvende telefonische kennismaking spreken we tien weken lang wekelijks af. Dit alles in het schitterende Corversbos met een training die op jouw individuele wensen is aangepast. Lees meer over mijn aanpak bij personal training bij stress en burn-out.

Personal training bij een alcoholbreak

Je functioneert prima en bent lichamelijk niet afhankelijk van alcohol. En toch merk je bij jezelf dat je net iets te vaak een glaasje teveel drinkt en daardoor de volgende dag niet helemaal fit bent. Geloof me: je bent niet de enige! Een periode niet drinken kan een start zijn om daarna bewuster met alcohol om te gaan. Maar lijkt het je goed om nog meer uit zo’n alcoholbreak te halen? Er ook nog eens gezond bij te eten en lekker te sporten in een mooi bos? Lees dan meer over personal training bij een alcoholbreak.

Personal trainer Maarten

Waarom Nieuwe Maat?

  • Specifieke benadering per individu (iedereen is anders)
  • Deskundig en persoonlijk contact
  • Heerlijk sporten in de natuur in plaats van de sportschool
  • Zeer gevarieerde trainingen, geen training is hetzelfde
  • Een trainer die er voor je is, je motiveert en naar je luistert
  • Bij alle drie de trajecten een unieke en gratis handleiding
  • Een gratis dynaband
  • Een ‘stok achter de deur’ die je steunt en helpt je doelen te bereiken

Wat anderen over Nieuwe Maat zeggen

“Maarten heeft mij laten kennismaken met Gooilust/het Corversbos. Wat een heerlijke plek om te trainen. Wat betreft de begeleiding denk ik aan mijn fysieke maar ook mentale vooruitgang. De trainingen zijn zeer gevarieerd, elke training is weer anders. Ook daarom train ik al jaren bij Maarten. Het verveelt nooit.”

Carla, 52 jaar

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op.

Onderwerp