Personal Training bij overgewicht en burn-out
Home » Personal training en privé bootcamp

Personal training bij overgewicht

Steeds meer mensen kampen met overgewicht. Een vervelend probleem dat je levensgeluk aardig in de weg kan zitten. Tijd om er wat aan te doen!

Als personal trainer help ik je op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. De begeleiding is er ook op gericht dat je je gewicht nu blijvend onder controle kunt houden, je dus niet meer aan het bekende “jojoën” slaat. Het personal trainingstraject bestaat uit een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek en daarna tien sessies. Zowel het kennismakingsgesprek als de eerste sessie vindt bij jou thuis plaats. Je hoeft er dus de deur niet voor uit! (Mocht dit echter een probleem voor je zijn dan kan ik je ook ontvangen.) Na de kennismaking bespreken we tijdens de eerste sessie alles wat te maken heeft met voeding en geef ik je tips om je eetgedrag te veranderen. Je nieuwe gezonde leefstijl kan vanaf nu beginnen! Voor sessie twee tot en met tien spreken we in een prachtig bos in Hilversum af om samen heerlijk te gaan sporten.

Voeding-eetgedrag-beweging

De juiste voeding is cruciaal als je wilt afvallen. Daarom bespreken we in de eerste sessie alles over voeding. Je krijgt een unieke handleiding waarin precies staat wat je beter wel en niet kunt eten. Ik werk met handige voorkeurslijsten met daarop gezonde voeding die je in elke supermarkt kunt kopen. Je krijgt onder andere tips over hoeveelheden, een goede dagindeling en gezonde producten.

Personal training bij Nieuwe Maat

Alles is erop gericht om je blijvend te laten afvallen. Daarbij kijken we ook naar je eetgedrag. Met handige tips proberen we bijvoorbeeld emotie-eten tegen te gaan. Elke sessie bespreken we je voortgang en help ik je waar nodig om je doelen te bereiken.

Om af te vallen zul je ook moeten bewegen. Daarom spreken we vanaf sessie twee in het bos af. Heerlijk in de buitenlucht, één op één gaan we aan je conditie werken. Het sporten is een “total work-out”. Wandelen wordt afgewisseld met verschillende effectieve oefeningen om je conditie te verbeteren en je krachtiger te laten worden. Uiteraard kijken we naar wat voor jou mogelijk is en voeren we de intensiteit elke week geleidelijk op.

Personal training bij burn-out

Heb je al langere tijd hoofdpijn, concentratieproblemen, weinig energie, een pijnlijke schouder, nek en rug en misschien nog wel veel meer klachten? Grote kans dat je tegen een burn-out aan zit of er al één hebt.

Als personal trainer help ik je een burn-out te voorkomen of te herstellen van je burn-out. We beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jou thuis. (Ik kan je eventueel ook ontvangen.) De eerste sessie vindt ook bij je thuis plaats waarna we vanaf sessie 2 in het bos afspreken.

Fysiek herstel

Nu je tegen een burn-out aanzit of er één hebt, heb je waarschijnlijk alleen maar zin in rust en niks doen. Dit is volkomen logisch omdat je je helemaal opgebrand voelt. Toch houd je de burn-out hiermee juist in stand en zal het herstel alleen maar langer duren. Bovendien is de kans groter dat je ontzettend gaat piekeren, je (onnodig) schuldig gaat voelen en depressief wordt. Daarom is het belangrijk om aan de slag te gaan!

Ik help je graag bij je (fysieke) herstel. Na de kennismaking krijg je tijdens de eerste sessie informatie over onder andere je burn-out, voeding en handvaten (leefregels) hoe ermee om te gaan. Al deze informatie staat in een unieke handleiding die je ontvangt en die als ondersteuning dient tijdens onze sessies.

Vanaf sessie twee zien we elkaar in het schitterende bos (Corversbos/Gooilust) waar de trainingen plaatsvinden. Eén van de vele voordelen hiervan is dat de natuur een rustgevende invloed heeft op lichaam en geest. Om de burn-out te doorbreken is conditie-opbouw nodig. De trainingen zijn zeer gedoseerd en elke week neemt de intensiteit een klein beetje toe. Wandelen wordt afgewisseld met kracht- en conditie-oefeningen.

Naast het sporten stellen we samen de vraag; “hoe heeft het eigenlijk zo ver kunnen komen?” We kijken naar oorzaken en eventuele oplossingen. Uiteindelijk ga je de oplossingen en gezondere leefstijl blijvend in de praktijk brengen en is dit de basis om een terugval te voorkomen.

Het zijn vaak juist de meest zorgzame, toegewijde, hardwerkende en vriendelijke mensen die burn-out raken.”

Privé bootcamp

Wil je fitter worden of je fitter voelen? Een betere conditie? Wil je meer kracht krijgen of een beter figuur? Train je liever één op één met je eigen personal trainer dan in een groep? Ben je liever buiten in een mooi bos dan in de sportschool? Wil je je zowel fysiek als mentaal beter gaan voelen? Dan is privé bootcamp training bij Nieuwe Maat iets voor jou!

Total work-out

Na een telefonische vrijblijvende kennismaking spreken we al gelijk in het prachtige Corversbos in Hilversum af. De bootcamp is een soort “total work-out”, een combinatie van cardio- en krachttraining waarbij je aan je hele lichaam werkt. Verschillende effectieve oefeningen wisselen elkaar af, waarbij we gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht en objecten die we in het bos tegenkomen. Denk hierbij aan heuvels, bankjes, zandpaden en trappen. Het enige dat we meenemen is een weerstandsband die je krijgt bij de eerste sessie en waarmee je allerlei oefeningen kunt doen.

Of je nou een beginnende of gevorderde sporter bent, man of vrouw, de bootcamp trainingen zijn voor iedereen geschikt! De intensiteit van de trainingen wordt elke week wat opgevoerd, maar geen training is hetzelfde. Elke week doen we wat anders. Ik laat je jezelf steeds weer uitdagen maar zal nooit over je grens gaan.

Nieuwsgierig geworden maar wil je eerst ondervinden of een privé bootcamp training iets voor jou is? Dan kan je ook eerst een proeftraining doen. Je betaalt dan slechts € 30,00 en zit nergens aan vast.

Wat trainen bij Nieuwe Maat zo aantrekkelijk maakt​:

  • Een trainer die je motiveert, stimuleert en naar je luistert.
  • Zeer persoonlijk contact.
  • Deskundig en persoonlijk advies.
  • Heerlijk sporten in de buitenlucht met je eigen trainer.
  • Zeer gevarieerd trainen; elke work-out is anders.
  • Een “stok achter de deur” die je helpt je doelen te bereiken.
  • Een gratis weerstandsband zodat je oefeningen ook zelf kunt doen.
  • Bij personal training: de intake en eerste sessie gewoon bij je thuis.
  • Bij personal training: een gratis handleiding.
Bootcamp bij Nieuwe Maat